Az elmúlt hetekben igyekeztünk nyomon követni a kölcsönben lévő labdarúgóink eredményeit is. A Siófokon lévő Németh Barnabás együttese a 17. helyen zárt az NB-II-ben, a támadó végül 9 gólt lőtt a Merkantil Bank Ligában, ebből kettőt még a Szpari színeiben ősszel. Siófokon 15 bajnokin szerepelt, kettő kivételével mindig kezdőként. 

Az NB-III-ban Pataki Bence bajnok lett a Szentlőrinc színeiben, 13 alkalommal kezdett, és 6 góllal segítette együttesét. Keleten a Tiszaújváros 6. helyen végzett, Cseh Norbert 11 találkozón lépett pályára, és háromszor volt eredményes. A Tiszafüred a 10. helyen zárt, Kovalecz Soma 13-szor kezdett és 2 gólt lőtt, Czimer-Nyitrai Ádám négyszer kapott lehetőséget, Bertók Márk pedig 12 alkalommal játszhatott, 11-szer kezdőként. A Sényő Selyem-Ber 11. lett, Szondi Levente 23 meccsen védett, Szopkó Vince 24 mérkőzésen 1 gólt szerzett. A kölcsönben lévő játékosok a Szparival kezdik majd a felkészülést. 

Ami a Szparinál kölcsönben lévő játékosokat illeti, Vida Kristopher visszatért Kisvárdára, Farkas Bendegúz a Puskás Akadémia, Dala Martin a Fehérvár labdarúgója, de utóbbi kettő ügyében már tárgyal a klub vezetése, mivel szeretnék, ha a következő szezonban is Nyíregyházán futballoznának. 

Vissza