A székesfehérvári Főnix-Gold FC csapatát fogadt a Szpari U16-os együttese. A vendégek az első félidőben vezetést szereztek, majd fordulás után megduplázták az előnyt, és megnyerték a meccset. 

Nyíregyháza Spartacus BJLA U16 – Főnix-Gold FC U16 0-2 (0-1)

Nyíregyháza Spartacus: Harman Levente, - Lázár Bence, Úr Dániel, Takács Ottó, Tardi Bálint (Hári Bálint a szünetben),- Tóth Nándor (Úrr Dániel László a szünetben), Bodnár Viktor (Kovács Balázs 81’) – Kozák Róbert, - Túróczi Ádám (Veszeli Olivér 22’) Czimer Lőrinc, Márton Dominik (Lupsa Ferenc 81’)

Edzők: Gyurovics Zsolt, Kocsis Szabolcs

Gyurovics Zsolt vezetődző: - Egy sokat mozgó, több futást bemutató csapat ellen játszottunk ma. A mérkőzés folyamán párharcerősebb volt az ellenfelünk. 90 perc során a vendégcsapat többet birtokolta labdát. I. félidőben játékunkból hiányzott a kellő agresszívitás. Ellenfelünk veszélyesebb volt a kapunkra. Labdaszerző játékunk nem volt kellően hatékony, későn reagáltunk a játékhelyzetekre. II. félidőben labdabirtoklásunk már feljavult, voltak lehetőségeink a gólszerzésre, de a kapu előtt nem tudtunk élni a lehetőségekkel. Kapott gólok előtt helyezkedési hibákat követtünk el. Megérdemelt a vendég győzelem. Gratulálunk a Főnix csapatának. 

Vissza