Székesfehérvárra utazott a Szpari U16-os és U17-es együttese is. Mindkét gárdánk 2-0-ás vereséget szenvedett. 

MOL Fehérvár - Nyíregyháza Spartacus U17 2-0 (0-0)

Nyíregyháza: Áll - Enyedi, Nagy G., Gincsai, Ferencz, Dencs(Panyi), Tóth, Heidrich, Bagoly, Kiss (Cseh), Nagy D. (Smied)

Lengyel Roland vezetőedző: - Nagyon vártuk már, hogy újra pályára léphessünk, mivel a kialakult helyzet miatt három hete nem játszottunk tétmeccset. Az első félidőben remek teljesítményt nyújtottunk, ahogyan az ellenféli is. Csapatként szervezetten fociztunk és voltak remek egyéni teljesítmények. Volt 2-3 komoly gólszerzési lehetőségünk és egyszer a kapufát is eltaláltuk. A Fehérvár is kialakított jó lehetőségeket, de a büntető területünket jól lezártuk, bár egyszer egy büntetőt is hárítanunk kellett! A második félidő 15. percétől egyre nagyobb nyomás hárult a védelmünkre, nem tudtuk kellőképpen megtartani a labdákat és a 75. percben megérdemelten megszerezte a vezetést ellenfelünk. Mindent megtettünk az egyenlítés érdekében, meg is volt rá a lehetőségünk, de sajnos azt nem tudtuk gólra váltani. Összességében a mutatott játékkal elégedett vagyok gratulálok mind két csapatnak!

Az U16-os csapatunk is két góllal kapott ki. 

MOL Fehérvár - Nyíregyháza Spartacus U16 2-0 (0-0)

Nyíregyháza: Szondi - Szegedi, Juhász, Czimer-Nyitrai, Konzili, Forgó, Jordán, Szabó(Karácsony), Oláh (Máthé), Varga, Garda(Szopkó)

vezetőedző: Balogh Zoltán

Vissza