Vasárnap a második mérkőzést rendezik az NB-III-as osztályozón. A Nyíregyháza Spartacus II a Majosi SE ellen lép pályára azok után, hogy az első találkozón 2-2 lett a végeredmény. Bár a nemzetközi meccseken már nem számít az idegenben lőtt gól, itt még érvényben van a régi szabály, azaz a Szpari II-nek nyernie kell. 

- A szakmai stáb tagjaival azon dolgozunk, hogy kitaláljuk, hogy tudjuk a Majosi SE-t két válrra fektetni. Nem egyszerű a helyzetünk, többször elmondtuk már, most a sérültek mellett eltiltottunk is lesz. Ugyanakkor nagyon jó érzés volt nekem és a fiúknak is ennyi néző előtt játszani. Talán ez a jövő első lépcsője is lehet, hogy ennyi fiatal, gyerek, szülő kilátogatott a második csapatunk meccsére. Úgy gondolom egy izgalmas, és jó mérkőzést játszottunk. Hasonlóra számítok most is - mondta Huszák Géza vezetőedző. 

A vasárnapi házigazda trénere is nagy csatára számít. 

- A Nyíregyháza II. egy nagyon erős gárda, tele fiatal tehetséggel, akik között már kész játékosok is vannak. Nálunk van a hazai pálya előnye, ami extra motivációt jelent. Ha kiadjuk magunkból ami bennünk van, akkor lehet esélyünk feljutni az NB III-ba. Ugyanakkor szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy nem szabad túl nagy terhet pakolni a játékosaink vállára, mert már így is erőn felül teljesítettek - nyilatkozta Kardos Ernő, a Majosi SE vezetőedzője. 

A vasárnapi Majosi SE-Szpari II. meccs 17 órakor kezdődik. 

Vissza