Szokás szerint hétközi edzőmérkőzést játszott a Nyíregyháza Spartacus, ezúttal az ukrán FC Minaj ellen. A Szpari kezdett jobban és a 11. percben Tóth Ádám lőtt kapura egy szöglet után, és megszerezte a vezetést. Az első félidőben kiegyenlített volt a játék, a mieinknél a fiatalok mellett főként azok játszottak, akik kevesebb lehetőséget kaptak bajnokikon. A 40. percben egy szöglet után egyenlítettek a vendégek, Gavrilenko érkezett középen és a kapuba lőtt, 1-1. Fordulás után a vezetést is megszerezte az ukrán gárda, egy jobbról érkező beadást követően Mikiljak helyezett a sarokba, 1-2. A folytatásban Rokszin, Kártik és Kovács előtt is adódott lehetőség, de egyenlíteni nem sikerült. 

Nyíregyháza Spartacus - FC Minaj (ukrán) 1-2 (1-1)

Nyíregyháza: Fadgyas (Nagy M. 55.) - Nagy J. (Polényi 55.), Rubus (Fodor 55.), Végső (Pejovic 55.), Farkas, Motkó (Gyurján 55.), Kulcsár (Gulyás 55.), Ötvös (Kártik 55.), Tóth (Rokszin 55.), Hornyák (Forró 55.), Kovács

Zoran Spisljak vezetőedző: - Hasznos találkozó volt, mert pályára léphettek azok, akik kevesebbet szerepeltek. Mindenki tette a dolgát, látszott, hogy szeretnének bizonyítani. Az utolsó 35 percben azok is játszottak, akik bajnokikon szerepeltek, az látszik, hogy jól jön a szünet a fiúknak, elsősorban nem fizikálisan, hanem főként mentálisan kell feltöltődniük a következő napokban. 

Vissza