Bár pénteken szeretett volna a Szpari kerete Örökösföldön a füves pályán tréningezni, az időjárás megakadályozta mindezt. Az eső miatt műfűre kényszerült a csapat.

A játékosok közül többen is az edzés után még kint maradtak a beadásokat, kapura lövéseket gyakorolni. Bár Hornyák Marcell még nem léphet pályára vasárnap az Ajka ellen, örült, hogy két meccsel kevesebbet kell kihagynia. Az is kiderült, hogy új szerepkörben is lehet rá számítani - beállt kapusnak.

Bár Ötvös Bence többször is túljárt az eszén, látványos vetődésekből nem volt hiány. Végső Előd a lövések mellett a beadásokat is gyakorolta. 

- A hétvégén remélem a legutóbbihoz hasonlóan gólerősek leszünk, és ezúttal meg is nyerjük a találkozót - mondta a fiatal védő. 

Hasonlóban bízik Lengyel Roland vezetőedző is. 

- Az első két mérkőzésen a gólszerzéssel nem volt gond, fontos lesz az Ajka ellen, hogy a védelem stabil maradjon. Természetesen hazai környezetben győzni akarunk - mondta a tréner. 

A keretből mindenki egészséges, és az eltiltott Hornyák Marcell kivételével mindenki bevethető. 

- Egy jó alap az, amit a csapat Békéscsabán a második félidőben nyújtott, a folytatásban ilyen teljesítményre van szükség, és akkor egy eredményes tavaszunk lehet - tette hozzá Szekszárdi Tamás. 

A középpályás Nagy Mátét többször is megdolgoztatta az edzésen.

Az Ajka elleni vasárnapi mérkőzés 14 órakor kezdődik a Városi Stadionban. 

Vissza