Szombaton folytatódtak az utánpótlás bajnokságok. A Nyíregyháza Spartacus-BJLA több csapata is pályára lépett. 

Nyíregyháza Spartacus U19 - ZTE U19 1-1 (1-1)

Nyíregyháza: Harman - Spisák, Bertók(Szopkó), Chrien(Virányi), Juhász (Garda), Szabó(Balogh), Kiss, Horváth, Cseh(Asztalos), Forgó, Nagy D. 

vezetőedző: Lengyel Roland

gól: Szabó Levente

Lengyel Roland: - Jó ritmusú mérkőzést játszottunk a Zalaegerszeggel! A játék képe alapján a vendégek birtokolták többet a labdát, viszont hátul stabilan és keményen védekeztünk, elől viszont folyamatos veszélyt jelentettünk a védelmükre. Középpályán jó helyeken vettük fel a labdákat, többször az utolsó védelmi vonaluk mögé tudtunk kerülni és helyzeteket dolgoztunk ki ezekből. Az utolsó 10 percben mindkét csapat megszerette volna nyerni a mérkőzést, egy adok-kapok játék alakult ki. Ennek tükrében igazságos eredmény született. Morálisan rendben volt a csapat, mindenki tette a dolgát, a cserék is jól szálltak be a mérkőzésbe. Gratulálok a csapatnak a mai játékhoz!

Kelen SC U16 - Nyíregyháza Spartacus U16 4-2 (2-1)

Nyíregyháza: Vitos(Barancic-Kovács), Szalanics, Halász, Tran Ba, Tóth, Balogh, Pataki(Ferenczi), Onder, Hegedűs(Bakó), Kiss(Molnár), Bíró(Tóthszegi)

Edző: Szatke Zoltán

gól: Bíró Kristóf, Onder Kolen

Nyíregyháza Spartacus U14 - DEAC U14 3-0(2-0)

Nyíregyháza: Duds, Villás, Kondor, Szenes, Király, Uray(Böszörményi), Takács(Rácz), Juhász, Kosztyu(Mátyás), Pradlik(Novák), Varga

Edző: Szaffián Szabolcs

gól: Uray Konrád Erik, Villás Gergely, Juhász Máté

 

Vissza