Rudolf Gergely sérülésével új helyzet állt elő. A csapatkapitány irányítóként játszott, és fontos láncszeme az együttesnek. A következő hetekben viszont nem számíthat rá a szakmai stáb.

- Ez a mostani szünet olyan szempontból jól jött, hogy megtaláljuk azt a szerkezetet, melyben Rudolf Gergely nélkül hatékonyak lehetünk. A csapatkapitány egyre jobban játszott, így érzékenyen érinti a klubot a kiválása. Változtatnunk kell, és így azok kapnak bizonyítási lehetőséget, akik eddig kevesebbet szerepelhettek – mondta Brekk János ügyvezető.

A héten több alkalommal is napi két edzést tartottak a labdarúgóknak, szombaton pedig egymás közti játék szerepel a programban.

- Hasznosan teltek az elmúlt napok, ráadásul a sérültek közül Szokol Zsolt és Rubus Tamás is visszatérhetett, és Máté Péter is elkezdheti a munkát. A jövő héten is napi több edzés is szerepel a programban, Szolnokon pedig győzni akarunk, mint ahogy a Magyar Kupában is szeretnénk majd továbbjutni a Kozármislennyel szemben. Mivel 13.30-kor rendezik a mérkőzést, így már egy nappal korábban elutazunk. A célunk nem változott: fel akarunk jutni! Tudjuk, hogy játékban és eredményben is eddig elmaradtunk a várttól, látjuk a hibákat is, és igyekszünk őket kijavítani, mert többre vagyunk képesek. Mentálisan is rendbe kellett tenni a csapat tagjait, erre is jó volt a szünet, így bizakodva várjuk a következő meccseket. A téli szünetben vagy feljutó helyen, vagy lőtávolban szeretnénk lenni – mondta Brekk János ügyvezető.

Vissza