Sikeres szezont tudhat a háta mögött a Nyíregyháza Spartacus és Tímár Krisztián vezetőedző. Ezért a felek úgy döntöttek – bár még érvényes kontraktusa volt a klubnak a trénerrel – hogy szerződést hosszabbítanak. A klub vezetése és Tímár Krisztián ma mindenben megállapodott, így 2026. nyaráig szóló kontraktust kötöttek a felek. 

- Az elmúlt hetekben jeleztük, hogy Tímár Krisztiánnal képzeljük el a folytatást. Egyértelmű, hogy egy sikeres évet tudhatunk magunk mögött közösen, ezért is tartottuk fontosnak, hogy megállapodjunk. Bízunk benne, hogy az NB-I-ben is a csapatot eredményesen irányítja - mondta Fekete Tivadar sportigazgató.

Tímár Krisztián tavaly nyáron érkezett Nyíregyházára, és a Szparival bajnoki címet szerzett az NB-II-ben, a MOL Magyar Kupában pedig a legjobb négy közé jutott.

- Nagyon örülök, hogy folytathatom a megkezdett munkát, és várom az élvonalbeli szereplést. Bízom a csapatban, és remélem hasonlóan sok örömet okozhatunk szurkolóinknak, mint a legutóbbi idényben. Jól esik, hogy a klub vezetése bízik bennem, és szeretném ezt továbbra is meghálálni - tette hozzá Tímár Krisztián vezetőedző.

A csapat június 17-én kezdte a felkészülést az NB-I-es idényre, és a héten még hazai környezetben dolgoznak a játékosok, majd vasárnap Ausztriába utazik edzőtáborba a Spartacus. 

Vissza