A Debrecent fogadjuk szombaton az OTP Bank Ligában. Óriási az érdeklődés a rangadó iránt,  A hazai szurkolók az alábbi irányokból tudják megközelíteni a szektorok bejáratait:

Ha az A szektorba szól a jegy, akkor a Stadion utca felől lehet bejutni a szektor kapuihoz. Ha a B, C, D1-2-3 szektorokba szól a belépő, akkor a Sóstói út felől érhető el a stadion. 

A mérkőzés napján Nyíregyháza több pontján időszakos forgalomkorlátozásra, útlezárásra és rendőri ellenőrzésre kell számítani! 

A rendőrség nagy erőkkel biztosítja a rendezvény helyszínét és a stadionba vezető közlekedési útvonalakat.

A közlekedőknek időszakos forgalomkorlátozásra, útszűkületre és rendőri ellenőrzésre kell számítaniuk 2024. szeptember 21-én 14 óra 30 perc és 21 óra 30 perc között a 4-es számú főút Nyíregyházára bevezető szakaszán a 268. kilométerszelvényben. Útlezárásra kell számítaniuk 2024. szeptember 21-én 5 óra és 21 óra 30 perc között a Nyíregyháza, Sóstói út és a Stadion köz kereszteződésénél, valamint a stadion előtti útszakaszon. Forgalomkorlátozásra és forgalomelterelésre lehet számítani a stadion környezetében lévő utakon. 

Vissza