A Ferencváros ellen lép pályára szombaton a Nyíregyháza Spartacus női csapata. A mieink az aktuális magyar bajnokot, az NB-I-ben még veretlen Fradi ellen játszhatnak. 

- A Simple Kupában a 8 közé kerülésért a Ferencváros ellen vívjuk a következő csatánkat. Úgy gondolom, hogy akik ezen a mérkőzésen pályára lépnek, szívüket és lelküket ki fogják tenni. Reméljük, hogy önmagunk részéről és a szurkolóink oldaláról is pozitív élményekkel és eredményekkel gazdagodunk - mondta Paranai Enikő játékos. 

A keret többi tagja is nagyon várja már a mérkőzést. Bakó Alina szerint bármi lesz az eredmény, egy örök emlék marad a meccs. 

- Számomra hatalmas motiváció, hogy hazai pályán, a saját szurkolóink előtt fogadhatjuk a Ferencvárost. Bár tisztában vagyunk az ellenfelünk erejével, azt megígérhetem, hogy nem feltett kezekkel várjuk őket, sőt úgy vélem, hogy a rengeteg belefektetett munka mellé társult akarat meghozza majd a gyümölcsét, és egy jó iramú párharcot tekinthetnek meg a kilátogatók. Egy biztos, részemről ez egy feledhetetlen élmény lesz, alakuljon bárhogy is a találkozó - mondta Bakó Alina. 

A Nyíregyháza Spartacus - Ferencváros találkozó október 22-én lesz Örökösföldön. A találkozó miatt a Szpari II. felcserélte a pályaválasztói jogot a Nagyecseddel, így a fiúk idegenben lépnek pályára szombaton. 

Vissza