Mozgalmas nap volt a keddi a Nyíregyháza Spartacus játékosai számára. A keret egy része Örökösföldön tréningezett, a másik fele pedig Szolnokra utazott. A házigazdával egy hete találkozott a Szpari, és most ismét kétkapus közös edzésen vettek részt a csapatok tagjai.

A mieinknél ezúttal is voltak próbajátékosok Török László, Kalocsai László, Tóth Milán és Skulka Botond személyében. A hazaiak kezdték jobban a találkozót, és a 7. percben egy oldalszabadrúgás után vezetést szereztek. A 20. percben megduplázta előnyét a Szolnok, és bár a Szpari is több lehetőséget kidolgozott, szépíteni nem sikerült az első félidőben. Fordulás után Ötvös előtt adódott nagy lehetőség, majd Kovács Norbertet szabálytalanul szerelték a 16-oson belül a 73 . percben, így büntetőhöz jutott a Nyíregyháza Spartacus, a 11-est pedig Ötvös Bence értékesítette, 2-1. A hajrában több egyenlítési lehetősége is volt a Nyíregyházának, de nem sikerült a kapuba találni, így nem változott az eredmény.

Szolnok - Nyíregyháza Spartacus 2-1 (2-0)

Nyíregyháza: Fadgyas (Nagy M.) - Matyi (Talabér), Fodor F., Végső, Svedyuk, Papp M., Török L.(Kártik), Sinanovic(Skulka), Ötvös (Kalocsai), Györgyi ( Tóth M.), Hornyák (Kovács N.)

Gólszerző: Ötvös (73., büntetőből)

Gálhidi György vezetőedző: - Nem tudtuk megismételni az utóbbi mérkőzéseken mutatott jó játékot, sok hibát követtünk el elől és hátul is. Kevés volt a jó egyéni teljesítmény, és a lélektani pillanatokból rosszul jöttünk ki. 

Vissza