Az elmúlt hetekben folyamatosan tárgyalt a Nyíregyháza Spartacus vezetése játékosokkal, és több labdarúgóval megállapodást kötött, így a következő szezonban a Szpariban futballoznak.

Gulyás Mátéval 2020-ig szóló megállapodást kötött a klub. A Vác FC-től érkező védekező középpályás az elmúlt idényben 34 bajnoki meccsen szerepelt, mindig kezdőként. Négy gólt szerzett, és a magyar mezőny egyik legkeményebb játékosának tartják. Volt a Pécs és az Újpest labdarúgója is, de rövid ideig Ausztriában is légióskodott.

Fadgyas Tamás az MTK-tól igazolt Nyíregyházára. A 22 éves kapussal mindenben megállapodott a Spartacus, így a következő idényben a Szpari játékosa lesz, 2+1 éves szerződést kötöttek a felek. A hálóőr a kék-fehéreknél nevelkedett, és az elmúlt idényben hétszer volt kezdő a fővárosiaknál.

Nagy József a jobb oldalon és középen vethető be védőkét. A rutinos játékos a Pécs együttesében játszott éveken keresztül az élvonalban, de futballozott a Ferencvárosban, Kecskeméten, az ETO-ban és Mezőkövesden is. Az ő szerződése július 1-től él, és két évre szól.

Egy fiatal, saját nevelésű labdarúgóval is profi szerződést kötött a Nyíregyháza Spartacus vezetése. Kulcsár Hunor az U19-es csapatban futballozott eddig, de már bemutatkozott az első csapatban is felkészülési mérkőzésen, vele 3 éves kontraktust írt alá a Szpari.

Vissza