Sok dologban különbözik Gálhidi György és Mátyus János edzői filozófiája, az viszont közös a két trénerben, hogy alapnak a megfelelő védelmet tekintik. Hogy mindketten alaposan megszervezték a hátsó alakzatot jelzi, hogy a Haladás 7 meccsen 2, a Nyíregyháza Spartacus 8 mérkőzésen szintén mindössze 2 gólt kapott. Így sok találatra nem lehet számítani a két együttes vasárnapi bajnokiján.

Ez lesz a 23. összecsapás a gárdák között, és 9-9 Szpari illetve Hali győzelem mellett négyszer döntetlen lett a végeredmény. Ősszel a szombathelyiek nyertek a Városi Stadionban, így szeretne visszavágni a Spartacus, melyben Jánvári Gábor és Zamostny Balázs játszott a Haladásnál. A nyíregyházi szurkolóknak Holdampf Gergő, Dragóner Filip, Bosnjak Predrag és Csilus Tamás is ismerős lehet, utóbbi esetében a testvérpárharc viszont várhatóan elmarad, mert Ádám még csak most kezdte a teljes értékű munkát, Tamás pedig szintén sérüléssel bajlódott. A Szpari már szombaton elindul Szombathelyre a délelőtti edzés után. Gálhidi György pénteken megkapta a koronavírus elleni oltását, így a vezetőedző remélhetőleg mostantól nagyobb biztonságban lesz. A Haladás - Nyíregyháza Spartacus találkozó vasárnap 14.30-kor kezdődik, és a tervek szerint az alábbi linkre kattintva nézhető majd élőben a mérkőzés: https://www.youtube.com/watch?v=2pSBtTPRtdQ 

A Szparival kapcsolat hír, hogy a Nyíregyháza Spartacus II. vasárnapra tervezett Apagy elleni megyei II. osztályú találkozóját április 14-én rendezik. 

Vissza