Szergej Pacaj irányítja a jövőben a Nyíregyháza Spartacust vezetőedzőként. A klub mindenben megállapodott a trénerrel, így a június 14-én kezdődő felkészülést már az új edző irányítja.

Szergej Pacaj nem ismeretlen a nyíregyházi szurkolóknak, 1992-ben volt a csapat játékosa. Labdarúgó pályafutásának befejezését követően Balmazújvárosban és az MTK-nál volt pályaedző.

- Nagyon jó érzés visszatérni Nyíregyházára, a stábtagokkal jól ismerjük egymást. Nagyon várom már a közös munkát, és remélem sikeres lesz a csapat. Több mérkőzését láttam a Szparinak, a védekezés renben volt, szeretném ha támadásban kreatívabb lenne a csapat, nyilván ehhez olyan játékosok is kellenek. Az első feladat az lesz, hogy fizikálisan legyen rendben a keret, és sokat dolgozunk majd azon is, hogy átadjuk azt a szellemiséget, melyet mi, stábtagok képviselünk - mondta Szergej Pacaj.  

Ami a stábtagokat illeti, két asszisztensedzővel is megállapodott ma a klub, így Szatke Zoltán és Csernijenko Ruszlán segíti majd Szergej Pacaj munkáját. 

Vissza