Amióta Márkus Attila szőkéről ismét barnára váltott, nem jönnek az eredmények. Ha csak ilyen egyszerű lenne a dolog, a középpályás már délután újra a fodrásznál ülne, még akkor is, ha tudja, hogy vasárnap nem játszhat. Legutóbb Budafokon ő is és Szabó Bálint is begyűjtötte ötödik sárga lapját, így a Békéscsaba elleni meccset ki kell hagyniuk. Ott lehet viszont Kovács Ádám, aki éppen az Előrétől érkezett a Szparihoz. 

- 2.5 évet töltöttem Békéscsabán, ismerem a játékosokat, hogy ebből mennyit lehet profitálni, az majd kiderül. Egy érzelemdús meccs lesz számomra, a kislányom ott született, sok szál köt a csabaiakhoz, de már a Szpari sikeréért küzdök. Az elmúlt időszak nem volt sem nekem, sem a csapatnak szerencsés, de már százszázalékos vagyok. Az utolsó három meccset kötelező úgy lehoznunk, ahogy a szurkolók és a szakmai stáb is elvárja - mondta Kovács Ádám. 

Csilus Ádám is teljes értékű munkát végezhet. Hosszú kihagyás után térhet vissza. 

- Minden rendben van szerencsére. Még a Tiszakécske elleni meccsen szakadt el az achillesem, hat hónapot hagytam ki. De teljesen felépültem, a második csapatban már játszottam is néhány mérkőzést, erőnlétileg nem volt gondom, és lelkileg is jót tett az ottani sikerélmény. Bízom abban, hogy a hátralévő három mérkőzésen lehetőséghez jutok, és újra játszhatok - mondta Csilus Ádám. 

Ami a sérülteket illeti, sajnos több fiatal sem egészséges, így okoz némi fejtörést, ki lesz aki a fiatal szabály miatt játszik. Debreceni Zalán felépült, a héten már a többiekkel készülhetett, de még kérdéses, hogy bevethető lesz-e vasárnap. 

Vissza