Fiatal szélső védő érkezett kölcsönbe a Nyíregyháza Spartacushoz. Gyenti Kristóf 17 éves, az előző idényben a MOL Fehérvár második csapatában játszott rendszeresen. Az U18-as korosztályos válogatott labdarúgót szerződtette a DVSC, ahonnan a Szparihoz kerül kölcsönbe.

- Szeretnék fejlődni, tapasztalatot, rutint szerezni, közben pedig segíteni a csapatot. Nagyon örülök, hogy a másodosztályból kerestek, nagyon szeretnék bizonyítani. Két edzőmeccsen már játszhattam a Szpariban, jók a benyomások, segítőkészek voltak a tapasztaltabb játékosok, a fiatalok közül pedig többeket ismertem, egy jó közösség van kialakulóban. Bíztam abban, hogy sikerült meggyőzni a szakmai stábot az edzőmérkőzéseken, örülök, hogy itt kezdhetem az őszt  - mondta Gyenti Kristóf.

Az is eldőlt, hogy Pekár László Kazincbarcikán folytatja. A támadó a Vasastól tért vissza Nyíregyházára tavaly ősszel, 30 mérkőzésen lépett pályára, 23 alkalommal kezdőként. Az előző idényben három gólt szerzett és négy gólpasszt adott. Pekár Lászlónak köszönjük amit a Szpariért tett, további pályafutásához sok sikert kívánunk!

Vissza