Az Ibrányt fogadta a Szpari II. a megyei I. osztályban.

A mieink kezdtek jobban, és a 17. percben Pataki Bence volt eredményes. Sokáig viszont nem örülhetett a csapat, mert Nagy Dávid gyorsan egyenlített. Fordulás után is voltak lehetőségek, de ezek kimaradtak, majd a 93. percben Torkos Máté megszerezte a győzelmet jelentő találatot, így a Szpari II. továbbra is százszázalékos, és öt forduló után a tabella élén áll. 

Nyíregyháza Spartacus II.–Ibrány 2–1 (1–1)

Nyíregyháza Spartacus II.: Talján L. – Magyar,Szűcs, Hunyadi,Tagai A.,Nagy G., Sztankó (Németh), Gönczör,  Rosztiszláv (Kecskeméti P.), Pataki B., Tangel L. (Torkos M.)

Edző: Huszák Géza.

Ibrány: Tóth N. – Makai I., Szőlősi P., Nagy D., Lakatos B., Csáki J. (Szabó M.), Somogyi T. (Lyáh A.), Gergely B., Kovács G. (Pápa Sz.), Jeddi B., Haburcsák K. (Kiss P.).

Edző: Kiss Tamás.

Huszák Géza: – Nagyon jó csapatot ismertünk meg az Ibrányban, bár ezt tudtuk előre is. El kell ismerni, a második félidőben akadtak olyan periódusok, maikor meg nyerhették volna a mérkőzést, a döntő találatot viszont mi vittük be.

Kiss Tamás: – Nem érdemeltünk vereséget, de ilyen a futball. Lassan, tényleg templomba kell elmenni, hogy ami munkát beleteszünk, az egyszer már szerencsével párosuljon.

Vissza