Véber György több helyen változtatott a legutóbbi kezdőhöz képest. 

Nyíregyháza Spartacus - Dorog 0-1 (0-0)

Városi Stadion 1000 néző 

Jv: Sultan Salem Alsofyani ( Tóth, Ring)

Nyíregyháza: Hermány - Szokol, Ur, Rubus, Törtei - Kártik, Tamási(Vámos 78.p) - Holdampf - Sinanovic, Takács (Dragóner 60.p), Harsányi (Szécsi 76.p)

vezetőedző: Véber György 

Dorog: Demjén - Füredi, Medgyes (Szedlár 63.p), Mészáros, Berkó, Csató, Bora, Kővári, Lénárt, Grabant (Hartyán 91.p), Simon (Sitku 79.p)

vezetőedző: Németh Szabolcs 

Jó iramban kezdődött a találkozó, mindkét csapat próbált akciókat vezetni az első percekben. A 8. percben nagy helyzet maradt ki, Harsányi robbant be egy jobbról érkező labdára, de fölé fejelt. A 15. percben is Szpari lehetőség, Takács lőtt Tamási passza után, de centikkel elment a labdája a kapu mellett. Egy perc múlva ismét Takács, ezúttal tisztán érkezett középen, de nem találta el jól a labdát. Az első dorogi lehetőségre 27 percet kellett várni, egy szabadrúgás után Kővári lőtt kapura, Hermány magabiztosan védett. A 33. percben Kártik próbálkozott távolról, ezúttal Demjén védett. Támadásban maradt a Szpari, Sinanovic lőtt fordulásból mellé. Majd ismét Sinanovic próbálkozott, ezt fogta a dorogi kapus. A másik oldalon Grabant lőtt egy csel után, Hermány vetődve hárított. A végére még jutott egy veszélyes Harsányi beadás, de Demjén kivetődve védett, így az első félidő nem hozott gólt.

A szünetben mezt cserélt a Nyíregyháza, kékről fehérre váltott. A második félidő hazai mezőnyfölénnyel indult, de helyzetet nem sikerült kialakítani. Az 53. percben Harsányi ívelt kapura egy labdát, Demjén a léc alól ütötte ki, majd Sinanovic lőtt mellé, középen Takács várta volna tisztán a labdát. Az 57. percben Holdampf lőtt kapásból hatalmas erővel, alig ment mellé a labda. A 68. percben Hermány védett nagyot, Grabant lépett ki egyedül és lőtt, de hárított a a Szpari kapusa. A 74, percben megszerezte a vezetést a Dorog, egy bal oldali akció után Simon kapott középen labdát, és a kapuba gurított, 0-1. Próbált egyenlíteni a Szpari, több szögletet is kiharcolt, de nem sikerült a kapuba találni. A Dorog megtartotta előnyét, és megnyerte a találkozót. 

Véber György vezetőedző: Döbbenet. Vagy nem értek hozzá, és botrány, hogy mit csinálok szakmailag - bár nem akarom ezt hinni, vagy tényleg nem tudnak futballozni a játékosok, de ezt sem akarom elhinni, vagy van valami harmadik erő, de egyszerűen nem stimmel valami. Bármit próbálunk, bármit csinálunk, bármit mondunk, süket fülekre talál. Megértem a közönséget, ezt nem lehet elfogadni! Folyamatosan csak abban bízunk, hogy majd, majd, majd, de mégsem. Nyílván lesz a vezetőséggel egy beszélgetés, meglátjuk.   

Vissza