Túlzás lenne azt állítani, hogy felhőtlen volt a hangulat a Szpari szerdai edzésén. A Győrben elszenvedett vereség még érezteti hatását. Különösen csalódott volt Kovács Ádám, a támadó napokkal a meccs után is keresi az okokat. Elsősorban magában.

- Nagyon nehéz két napon vagyok túl, de a csapat is. Be kell rúgni a helyzeteket, ennyin múlik. Nekem is volt 2-3 helyzetem, addig nem fog nyerni a csapat, amíg az elől lévő társaimmal nem értékesítjük a lehetőségeket. Ilyenkor előjön minden játékos felelőssége, beleértve a sajátomat is, nem csak olyankor kell kiállni amikor az ember gólt szerez a Diósgyőr ellen, hanem akkor is, amikor nem talál be. Senkit nem érdekel, hogy mezőnyben szépen játszunk, ha nem rúgunk gólt. Nincs mese, a Haladás ellen nyernünk kell - mondta Kovács Ádám. 

Jó hír, hogy Myke Ramos állapota folyamatosan javul, a többiekkel tréningezik, és ha jól alakul, rövidesen pályára is léphet. A vasárnapi mérkőzés lesz az első bajnoki Sényőn. A pálya készen áll a csapatok fogadására. 

Vissza