Legyen szó bármelyik osztályról, bajnoki vagy kupameccsről, a Szpari-Loki és a Szpari-Diósgyőr meccs mindig rangadó. A Nyíregyháza ráadásul most egymás után fogadja majd a két ősi riválist. Szombaton a Debrecen érkezik a megyeszékhelyre.Tímár Krisztián nyíregyházi színekben már megtapasztalhatta játékosként, milyen a derbik hangulata, most viszont vezetőedzőként először irányíthatja a Szparit a DVSC elleni bajnokin. 

- Igyekszünk ugyanúgy készülni, mint bármelyik NB-I-es meccsre, de tudjuk, hogy nagyon várják a szurkolók a rangadót. Biztos vagyok abban, hogy fantasztikus hangulat fogad majd bennünket, próbálunk mindent megtenni annak érdekében, hogy itthon tartsuk a három pontot. A csapatok között nagy a rivalizálás, de ilyenkor különösen lényeges, hogy mindenki a saját feladatára koncentráljon, és ne vigyék el az indulatok a játékosokat, mert abból problémák lehetnek. Fontos lesz, hogy fegyelmezettek legyünk, és élvezzük a rangadót, mert ritkán adatik meg Magyarországon, hogy egymás után többször is telt ház előtt futballozhatunk, nekünk ez most megadatik. Már a stadionavató is remek hangulatú volt, de kicsit most még ennél is többre számítunk - mondta Tímár Krisztián vezetőedző. 

A tréner sérülés illetve betegség miatt biztosan nem számíthat Géresi Krisztiánra, Farkas Bendegúzra, Temesvári Attilára és Tamás Olivérre. A szombati meccs 19.30-kor kezdődik. 

Vissza