Harsányi Zoltán a Felvidék válogatottját erősítette kedden Gyirmóton. A felkészülési találkozót 1-0-ra az NB-I-es csapat nyerte, a Szpari támadója pedig végig pályán volt. 

- Örültem neki, hogy Harsányi Zoltán meghívást kapott, számára most nagyon fontos, hogy minél több találkozót vívjon sérülése után - mondta Véber György vezetőedző.

A szakvezető a támadó mellett Máté Péterre nem számíthatott a legutóbbi tréningen, a védőnek továbbra is fáj a bokája, ezért külön edzett. Székesfehérvárra utazik egy specialistához vizsgálatra. Kártik Bálint viszont visszatért az U21-es válogatottól, melynek tagjaként először ölthette magára a címeres mezt.

- Remek érzés volt, nagyon jól esett, hogy behívtak. Sajnos a Görögország elleni mérkőzés előtt csak két edzésünk volt, de így is örülök, hogy pályára léphettem. A visszajelzések alapján elégedettek voltak a teljesítményemmel. Fizikálisan nem sokat estem vissza az utazások után, a héten a többiekkel készülök a Szeged ellen. A vasárnapi ellenfél szervezetten védekezik, ősszel is a hajrában tudtunk győzni ellenük, de nekünk javítanunk kell - mondta Kártik Bálint. 

Vissza