Augusztus 14-én a Nyíregyháza Spartacus II. számára is elkezdődik az idény. A csapat hetek óta készül a rajtra, szombaton pedig főpróbát tart a Nyírbátor ellen. 

- A tervezett munkát elvégeztük, megfelelő létszámban dolgozhattunk végig, és szerencsére a sérülések is elkerülték a csapatot. A felkészülési mérkőzéseket úgy terveztük, hogy az elején erősebb ellenfelek ellen lépjünk pályára, az utolsó két hét viszont már a taktikai elemek gyakorlásáról szól. Szombaton 10 órától Örökösföldön a Nyírbátor ellen lépünk pályára, majd a következő héten már bajnoki következik a Nyírbéltek vendégeként - mondta Tudja Dávid vezetőedző. 

A keretben történt változás, a korábbi házi gólkirály, saját nevelésű Kovács Norbert visszatért Tállyáról, de egy ideig még nem számíthat rá a szakmai stáb. 

- Norbit meg kell operálni térdsérülés miatt, a korábbi hiányzóink közül viszont többen visszatértek. Nagy Gergő, Herczku Alex és Torkos Máté már teljes értékű munkát végezhet, Erdei Martin Darabos Balázs erőnléti edzővel külön dolgozik, neki még kell egy hónap. Rácin Rosztiszláv keresztszalag műtét után rehabilitációs munkát végez, de az ő állapota is folyamatosan javul - tette hozzá a Szpari II. trénere. 

Vissza