Már csak néhányat kell aludni, és kezdődik a Merkantil Bank Liga 2021/2022-es idénye. A Szpari számára jól sikerült a felkészülés, a hétvégi két edzőmérkőzést megnyerte a csapat, így jó hangulatban várhatja a keret a vasárnapi rajtot. Az ellenfél az a Dorog lesz, mely az előző idényben a 14. helyen végzett. Az előző szezonban nem sikerült legyőzni a dorogiakat, Nyíregyházán 1-1 lett a végeredmény, míg Dorogon 1-0-ra a hazaiak nyertek.

Azóta mindkét keret alaposan megváltozott, a hétvégi ellenfélhez is több új labdarúgó érkezett. 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DOROGNÁL
Érkezők: Iszák Dominik (Mezőkövesd II), Ízing Martin (Siófok), Keresztes Krisztián (SC Sopron), Lőrincz Attila, Pálinkás Gergő (mindkettő Jászberény), Oldal Tibor (Kazincbarcika), Szedlár Zoltán (Vasas – kölcsön után végleg)

 

Távozók: Belényesi Csaba, Rjasko Mihajlo (mindkettő Kecskemét), utóbbi ukrán-magyar), Beliczky Gergő (Tiszakécske), Beke Péter (Kozármisleny), Borsos Vilmos (Paks – kölcsönből vissza, onnan DVTK, kölcsönbe), Délczeg Gergely (Haladás), Tony-Markos Kanalos (román-magyar, ETO FC Győr), Lencsés Balázs (?), Szerencsi Miklós (MTK –  kölcsönből vissza),  Zuigéber Ákos (MTK – kölcsönből vissza, onnan Budafoki MTE, kölcsönbe)

A Szpari Balmazújvárosban az első "hazai" bajnokiját vívja. Jegyeket elővételben a Kossuth utca 39. alatt található SziZo Sportboltban lehet vásárolni 500 Ft-ért, védettségi kártyára a stadionba történő belépéskor majd szükség lesz. 

A Balmazújvárosi Stadiont Nyíregyházáról autóval több irányból lehet megközelíteni, a leginkább javasolt az M3-as autópálya irányából Hajdúnánás felé letérni (megyei autópálya matrica kell) , és ebben az esetben jó minőségű úton közelíthető meg végig Balmazújváros. A klub ingyenes autóbuszt is indít 15.45-től a Nyíregyházi Városi Stadiontól. Egy 60 fős busz indul, kérjük mindenki időben érkezzen. Annak érdekében, hogy tudjuk, mekkora igény lenne a buszra, kérjük a csapat Facebook oldalán egy kommentben jelezzék azok a részvételi szándékukat, akik busszal szeretnének a mérkőzésre menni.  

Vissza