Újpesten lépett pályára a Nyíregyháza Spartacus-BJLA U19-es együttese. 

6. perc: Labdaszerzés után Trencsényi Bence ugratta ki a felezővonalnál befelé mozgó Tóth Ákost, aki labdavezetés után egy csellel betört a tizenhatoson belülre. A hazai védő szabálytalanul állította meg, 11-es! A megítélt büntetőt Szokolai Márk higgadtan lőtte a jobbra mozduló kapus mellett a kapu bal oldalába. (0:1)

49. perc: Az Újpest szögletrúgást végzett el a bal oldalunkról. A beívelt labdára a védőink között egyedül álló hazai játékos legmagasabbra emelkedve fejelt a kapunkba. (1:1)

A mérkőzés folyamán, az Újpest FC egyenlítő gólja után is több lehetőség adódott előttünk a győzelem megszerzésére, azonban a ziccereink kimaradtak, így maradt a döntetlen.

Újpest FC U19 – Nyíregyháza Spartacus BJLA U19 1-1 (0-1)

Nyíregyháza Spartacus: Lőrincz Zsolt – Gönczör Róbert, Matyi Zoltán, Ferencz Róbert, Bálint Ákos – Jócsák Dávid, Szabó Bálint (Tangel László 63’), - Tóth Ákos (Molnár Zoltán 75’), Trencsényi Bence (Boda Balázs 63’), Torkos Máté (Batta Gergő a szünetben) – Szokolai Márk

Edzők: Lengyel Roland, Gyurovics Zsolt

Gólszerző: Szokolai Márk

Lengyel Roland: - Jól kezdtük a mérkőzést, már az első 30 percben sok lehetőséget teremtettünk az ellenfél kapuja előtt. A második félidőben kiegyenlítettebb lett a játék, inkább az UFC vette át a mérkőzés irányítását, bár ez helyzetekben nem mutatkozott meg. Pontrúgásaik viszont veszélyesek voltak, az egyik szöglet után ki is egyenlítettek. A mérkőzés hajrájában, az utolsó 15 percben több ziccert is elpuskáztunk, emiatt maradt a döntetlen.

Vissza