Nyolc meccs, nyolc győzelem. Ez a mérlege eddig a Nyíregyháza Spartacus második csapatának. A fiatalok a hétvégén Gyulaházán is győztek 3-1-re, és hat pont előnnyel vezetik a tabellát. 

Sokan azt mondják, hogy mi vagyunk a megyei I. osztály meglepetés csapata, és ha őszinte akarok lenni, kicsit minket is meglepett ez a remek rajt. Tudtuk, hogy képesek rá a fiúk, de azt is látni kell, hogy sokan még az utánpótlás bajnokságban is szerepelhetnének, ha kell, az U19-es csapatban is pályára lépnek. Sokat fejlődtek a játékosok, de igyekszünk a sikert is a helyén kezelni, és figyelni arra, hogy ne szálljanak el - mondta Huszák Géza, a Szpari II. vezetőedzője.

A játékosoknak az elején szokniuk kellett a felnőtt légkört, de épp ezért indította el az együttest a klub. A csapatban több jó egyéni teljesítmény is van hétről hétre.  A házi góllövő listát a 4-4 találattal álló Sztankó Dávid és Torkos Máté vezeti, de Tangel Lászlónak és Pataki Bencének is már három.három gólja van. A gárda eddig 22 gólt szerzett és nyolcat kapott.  A Szpari II. pénteken 14 órától a Kemecsét fogadja. 

Vissza