Azonnal látszott, hogy nagy a baj! Pataki Bence a földön maradt, és nem mozdult. A társak azonnal segítséget kértek, Koskovits György masszőr pedig gyorsan a pályára is futott, és fiatal támadónkat megvizsgálta, majd stabil oldalfekvő helyzetbe helyezte, amíg megérkeztek a mentők is. Pár perccel később már hordágyon hozták le játékosunkat, aki ekkor már magánál volt...

Az első félidőben a 16-oson belül egy debreceni védővel ütközött Pataki Bence a vasárnapi Szpari II - DVSC II. bajnokin, és a Loki védője elfejelte a labdát, de Bence rosszul érkezett a talajra, ellenfele pedig ráesett. Labdarúgón nem mozdult, rövid időre elvesztette az eszméletét, ezért gyors beavatkozásra volt szükség. Sikerült stabilizálni az állapotát, majd kórházba szállították kivizsgálásra. 

- Még aznap megvizsgálták, egy ilyen eset után van egy protokoll. Agyrázkódást szenvedett játékosunk, és legalább egy hetet ki kell hagynia, pihennie kell, és csak utána kezdheti meg ismételten az edzést, attól függően, hogy hogyan reagál a szervezete. Ma is beszéltem vele, szerencsére jól van. Ezúton is köszönjük az egészségügyi dolgozók megfelelő lélekjelenlétét, és a gyors beavatkozást - mondta Fekete Tivadar, a Nyíregyháza Spartacus sportigazgatója, aki a helyszínen élte át a történteket. 

Pataki Bencének jobbulás kívánunk, és várjuk vissza! 

Vissza