Megkezdte a felkészülést a következő szezonra a Nyíregyháza Spartacus. Az örökösföldi edzésről még hiányoztak a saját nevelésű fiatalok, akiknek hosszú volt az osztályozó miatt az előző idény, így kaptak, egy kis pihenőt. Volt viszont több fiatal próbajátékos, akik a következő napokat Nyíregyházán töltik.

- Topolyáról, Csíkszeredáról, Aradról is érkeztek tehetségek hozzánk, de vannak olyan fiatalok akik itt nevelkedtek, és most visszatértek. Meglátjuk a következő napokban, hogy mire képesek, ha jobbak mint a mi fiataljaink, akkor szerződést kaphatnak – mondta Feczkó Tamás vezetőedző.

 Eldőlt, hogy  Ademcsek Máté és Szerető Krisztofer után  a Nyíregyháza Spartacust erősíti nyártól Pantovic Nikola is. A 28 éves támadóként és támadó-középpályásként is bevethető labdarúgó Békéscsabáról érkezik, az elmúlt három idényt az Előrénél töltötte, és 13 gólt szerzett az NB-II-ben. Korábban futballozott a Szolnoknál és a Honvédban, de játszott Csíkszeredán is. Az előző szezonban alapember volt a csabaiaknál, 35 mérkőzésen lépett pályára.  Kósa Árpád ügyvezető azt is bejelentette, hogy Papucsek Barnával szerződést hosszabbított a klub. Az is eldőlt, hogy a következő idényben a hazai mérkőzéseket Sényőn vívja a csapat, de Balmazújvárostól sem köszön el teljesen a klub, a fokozott biztonsági igényű meccseket ott játssza a Szpari.

- A sényőieknek nagyon köszönjük, hogy befogadnak minket, mindenben partnerek voltak, és igyekeztek segíteni nekünk. Itt kell néhány dolgon változtatni, hogy megfeleljünk az NB-II-nek, de a szövetség engedélyezte, hogy itt játszhassunk.  Székeket szerelünk még be, fedett lelátó van, igazi katlant szeretnénk kialakítani. Ez nem csak a hangulat miatt lehet jó, hanem plusz pontokat is jelenthet nekünk. Amíg nem épül meg az új stadion, Sényő lehet a megyei otthonunk – mondta Kósa Árpád.

A játékoskeret még nem végleges, további tárgyalások zajlanak, és lehet még érkező.

Vissza