Horrorisztikus sérülést szenvedett a vasárnapi Nyíregyháza Spartacus - Tiszakécske mérkőzésen Paku Roland. A Szpari középpályása egy összefejelés után eszméletlenül terült el a földön. Azonnal érkezett kintről a segítség, mert látszott, hogy nagy a baj. A debreceni kórházba szállították, ahol azóta is kezelik. 

- Sok emlékem nincs az ütközésről, igazából a mentőben tudatosult bennem, hogy baj van. Azonnal kórházba szállítottak, ahol délután röntgen és CT vizsgálatokat végeztek. A koponyám és az arccsontom sérült meg, törést mutattak a műszerek, de mivel nincs elmozdulás, így nem kell műteni. A bal szememmel még alig látok, ez a vérömlenytől van, lassan húzódik vissza a duzzanat. Most még egy szájsebészeti vizsgálatra kell mennem, ezt követően engednek haza. A tervek szerint 3 hét múlva mozoghatok, majd Darabos Balázs erőnléti edző segítségével kezdhetem újra a munkát, és az orvosok szerint március végén újra pályán lehetek - mondta Paku Roland. 

A fiatal játékosnak és párjának a közelmúltban született meg a kisbabája. Érthetően nagyon megijedtek a hozzátartozók. 

- A párom nézte a stream közvetítést, és azonnal látta, hogy én fekszem a földön. Nagyon aggódott, csak akkor nyugodott meg kicsit, mikor látta, hogy talpon vagyok. Most anyukám segít nekünk a kicsi gondozásában. Nem könnyű most, de fontos, hogy pozitívan gondolkodjak, és előre tekintsek. Lehetett volna rosszabb, sokkal rosszabb is - tette hozzá Paku Roland. 

A játékosnak a társak, a szurkolók is gyógyulást kívántak, sok üzenetet kapott. Paku Rolandnak gyors felépülést kívánunk!  

Vissza