Alaxai Áron és Bese Balázs után ismét egy korosztályos válogatott játékost igazolt a Nyíregyháza Spartacus. Tamás Olivér Paksról érkezett a Szparihoz kölcsönben. 

A 22 éves ukrán-magyar kettős állampolgárságú belső védő 2021 elején igazolt Székesfehérvárról – ahol az élvonalban is bemutatkozott - Paksra, ahol összesen negyvenegy mérkőzést játszott. A 188 cm magas labdarúgó az U19-es és az U21-es válogatottnak is tagja volt, a következő idényt pedig a Szparival kezdheti.

- Nagyon örültem a nyíregyházi lehetőségnek! Dolgoztam együtt Fekete Tivadarral, Tímár Krisztián pedig volt az edzőm, jól ismerem őket, az ő személyük sokat számított a döntésnél. Pozitívan állok a következő szezon elé, nagyon várom a bajnoki rajtot. Sok ismerős van a korosztályos válogatottból, Paksról, így a beilleszkedéssel nem lesz gond -  mondta Tamás Olivér.

Tamás Olivér személyében egy újabb fiatal játékos érkezett Nyíregyházára.

- Nagyon korán, 19 évesen bemutatkozhatott az NB-I-ben, és a következő szezonban már rendszeresen játéklehetőséget kapott az élvonalban. Ez belső védőként mindenképp óriási dolog. Nagyon örülök annak, hogy sikerült a Pakstól kölcsönvenni, vele a védelmünk tovább erősödhet – mondta Fekete Tivadar sportigazgató. 

Vissza