Óriási az érdeklődés a vasárnapi Szpari-Loki mérkőzés iránt. Több mint 2500 jegy talált gazdára eddig elővételben Nyíregyházán és Debrecenben, a szabolcsi megyeszékhelyen pedig a Szparis maszkok mind elfogytak, sokan a családtagjaiknak is vittek. Pénteken még lehet vásárolni jegyeket, és célszerű is megvenni a belépőket 10.00-13.00 között a Városi Stadionban.

Néhány fontos információ: 

- A belépők a kanyarba - és így a szabályok értelmében az azonos besorolású vendég szektorba is - 500 Ft-ba kerülnek, míg a tribünre szóló jegyeket 1000 Ft-ért lehet megvásárolni.

- Kérnénk jegyvásárláskor tartsanak biztonságos távolságot a másiktól, illetve  amíg a beléptetés, jegyellenőrzés megtörténik maszk viselése kötelező.

- Kedvezményes jegyek (diák, nyugdíjas) vásárlásakor minden esetben kérjük a kedvezményre jogosító okmány bemutatását, ellenkező esetben nem áll módunkban kedvezményes jegyet értékesíteni.

- A megszokottól több pénztár lesz nyitva, kérnénk a Sóstói úti pénztárok használatát is, hogy ne alakuljon ki tömeg sehol.

- Kérnénk mindenkit érkezzen időben hogy a kívánt helyet el tudja foglalni a lelátón.

Parkolás:
- A Sóstói köz mindkét irányból (a Főiskola melletti út) már korán reggeltől le lesz zárva, autóval nem lehet majd behajtani.
A nagyparkolóban rendőrségi lezárás miatt csak korlátozott számban lesznek szabad parkolóhelyek, ezért kérnénk a környező utcákban parkoljanak.

Vissza