Szakadó esőben indult el Örökösföldre a Nyíregyháza Spartacus kerete csütörtökön. A délelőtti edzésen Vukasin Poleksic is ott volt. Az asszisztensedző a héten érkezett a Nyíregyháza Spartacushoz, és bízik abban, hogy tud majd segíteni a klubnak. 

- Volt egy munkahelyem ahol jól éreztem magam, de a napokban megkeresett a Nyíregyháza Spartacus vezetése, és mivel Zoran Spisljakot több mint tíz éve ismerem, dolgoztunk együtt, így igent mondtam. Szeretném segíteni a klubot, hogy újra ott legyen az első osztályban. Profi szinten több mint húsz évet fociztam, jó edzőkkel dolgoztam, sokat tanultam tőlük, melyet szeretnék most átadni a játékosoknak. Hamar elfogadtak, két nap után úgy érzem magam Nyíregyházán, mintha már öt éve itt lennék. Persze előjöttek az emlékek is mikor itt játszottam ellenfélként, mindig nagy csatákat vívtunk  - mondta Vukasin Poleksic. 

A tréner dolgozott már vezetőedzőként és kapusedzőként is, most pedig a legfontosabbnak azt tartja, hogy oldják a csapatnál a görcsösséget. 

- Van elképzelés a csapatban, de nagyon görcsösen játszik az együttes. Ez érthető, az elmúlt három meccs nem sikerült jól, de szeretnénk már Budafokról jó eredménnyel hazatérni. Biztos vagyok abban, hogy jönnek majd zsinórban a győzelmek, a Szpari pedig harcolhat a feljutásért - tette hozzá az asszisztensedző. 

A szakmai stáb munkáját nehezíti, hogy többen is megsérültek a legutóbbi MTK elleni mérkőzésen. Kovács Norbert és Ötvös Bence mellett Talabér Attilát is idő előtt le kellett cserélni, és utóbbi játéka kérdéses a hétvégén.

Vissza