Diósgyőrben lépett pályára a Nyíregyháza Spartacus leány U16-os csapata a bajnokságban. 

DVTK U16-Nyíregyháza Spartacus FC U16 0:8

Nyíregyháza: Czvik, Molnár (Hudák), Kornyitás, Kocsis (Lévai), Böszörményi (László), Tuza (Nagy D.), Katona, Oláh, Tóth, Kemenyiczki, Szondi

Nagy iramban kezdte a mérkőzést a Szpari, és már az 50. másodpercben megszerezték a vezetést a mieink. Szondi Lilla került helyzetbe és ki is használta az adódó lehetőséget.(0:1) A 6. percben Böszörményi Kíra remek beadása után egy menteni igyekvő védő lábáról pattant a kapuba a labda (0:2) A félidő közepén Tuza Petra jelentkezett egy távoli bombával, megszerezve a Spartacus harmadik gólját. A 28. percben Böszörményi Kíra volt eredményes egy szögletet követően. (0:4) A félidő végét megnyomták a lányok, előbb Tóth Panna bombázott a léc alá (0:5), majd Katona Flóra is megkezdte a gólgyártást. (0:6) A második félidőben Flóra még kétszer talált be, ezzel klasszikus mesterhármast elérve kialakította a végeredményt. (0:8)

Benkő Balázs edző: A hozzáállást illetően maximálisan elégedett vagyok, azonban a helyzetkihasználasunkat és a felállt védelem elleni játékunkat tovább kell csiszolni. Gratulálok a lányoknak!

Vissza