A héten még a szabadságukat töltik a Nyíregyháza Spartacus játékosai, akik viszont kaptak házi feladatot, így egyéni edzéseket már végeznek. Június 22-től újra közösen készül a csapat.

A szakmai stáb júliusban több edzőmérkőzést is tervez. Július 3-án a Gesztely lesz az első ellenfél idegenben, majd július 8-án a BVSC-t látja vendégül a Nyíregyháza Spartacus. Július 11-én Örökösföldön a Putnok ellen lép pályára a Szpari, majd július 15-én a Tállya következik, itt még nem dőlt el, hol rendezik a mérkőzést. Július 18-án két hazai nemzetközi edzőmeccs jön, az FC Kosice és a Nagybánya ellen. A felkészülési időszakot július 25-26-án újabb két mérkőzés zárja, a Sényő és a Kisvárda II. ellen, itt a pontos időpontok és a helyszínek később dőlnek el.  

- Tervezünk egy rövid bentlakásos edzőtábort is, de várhatóan nem utazunk máshová, Nyíregyházán maradunk. Hétfőn délután kezdjük a felkészülést, jelenleg pedig folyamatosan tárgyalunk új játékosok ügyében, négy labdarúgóval már szinte mindenben megállapodtunk - mondta Gálhidi György vezetőedző.  

Vissza