Busai Attila pár napja érkezett csak Nyíregyházára. A rutinos labdarúgónak nem sok ideje volt a beilleszkedésre, Ajkán már pályára is lépett.

- Nagyon örültem a Nyíregyháza megkeresésének, úgy gondolom ez az a hely és környezet, ahol futballistának érezheti magát az ember. Bízom abban, hogy minél hamarabb a csapat hasznára tudok lenni, jelenleg minden nap két edzéssel készülök, hogy minél erősebb legyek. Egy-két hét, és remélem visszajön a régi formám, és stabil tagja leszek a csapatnak – mondta Busai Attila.

Reggel már erősítő edzést tartott Darabos Balázs erőnléti edző a labdarúgónak, majd csatlakozott a többiekhez a délelőtti tréningen.

- Gyorsan megtaláltam a közös hangot mindenkivel, zökkenőmentesen ment a beilleszkedés. Ez egy fiatal csapat, én rutinosnak számítok a keretben, próbálom segíteni a társakat. Öt nap ittlét után már bemutatkoztam a Szpariban. A hétvégén a Vasas következik, remélem még több időt lehetek pályán, és bízom abban, hogy itthon tartjuk a három pontot – tette hozzá Busai Attila.

Vissza