Az Eger ellen lépett pályára a labdarúgó NB-II. Keleti csoportjában a Nyíregyháza Spartacus női csapata. A mieinknél Tóth Cintia ezúttal hiányzott sérülés miatt. Nem kezdett rosszul a Szpari, főleg a jobb oldal volt aktív, Bukta Bianka és Tóth Panna rendre jól indult meg, de nem sikerült pontosan befejezni az akciókat. A 17. percben viszont egy kontra végén büntetőt kaptak a vendégek, és bár Verdes Virág jó irányba mozdult, nem tudta hárítani Nagy Barbara lövését.

A 27. percben aztán egyik emberét is elveszítette Benkő Balázs vezetőedző, Bukta Biankát rúgták meg, akinek a bokája az esésnél komolyan megsérült.

Ettől kezdve érte is játszottak a csapattársak, és Nagy Panna rövid időn belül egyenlített, sőt a 38. percben duplázott, így a szünetben már a Szpari vezetett. Fordulás után Nagy Panna újra kétszer villant, és a Nyíregyháza 4-1-re győzött. 

Nyíregyháza Spartacus - Eger 4-1 (2-1)

Nyíregyháza: Verdes (Czvik) - Bukta(Hrinkó), Paranai, Urai, Csábi, Németh(Stefán), Ranyhóczki(Szondi), Bakó, Varga (Balogh), Tóth P.(Bodnár), Nagy P.  

vezetőedző: Benkő Balázs

gól: Nagy P.(4) illetve Nagy B. 

Benkő Balázs: - Nem kezdtük jól a mérkőzést, azonban fokozatosan átvettük a mérkőzés irányítását és sikerült megfordítani még az első félidőben az állást. A második félidőben már gyorsabban, pontosabban játszottunk, sok helyzetet alakítottak ki a lányok, többször az ellenfél védelme mögé kerültek, azonban ezek nagy része kimaradt. A mai mérkőzéshez gratulálok a lányoknak, megoldották a feladatot, egy hét múlva, ettől többre lesz szükség.
A csapat örömét beárnyékolja Bukta Bianka sérülése. Gyors felépülést kívánunk neki!

 

Vissza