Újabb játékost igazolt a Nyíregyháza Spartacus. A többiekkel kezdte a munkát Nagy Barnabás. A 22 éves bal oldali védő az MTK-tól érkezett, ahol az NB-I-ben is játszott.  

- Dolgoztam már együtt Fekete Tivadarral, tisztában vagyok a futballról alkotott filozófiájával, így bár volt megkeresésem más klubtól, ezért egy percig sem gondolkodtam, hogy a Nyíregyházát válasszam. A Spartacus egy nagy múlttal rendelkező klub, szeretném segíteni a csapatot a céljai elérésében. A keretből sok játékost ismerek, így a beilleszkedéssel nem lesz gond -  mondta Nagy Barnabás.

A hátvéd 185 cm magas, a kék-fehéreknél mutatkozhatott be az élvonalban, de futballozott az NB-II-ben Ajkán és Szentlőrincen is, utóbbi csapatnál alapembernek számított.

- Tisztában vagyok Barnabás képességeivel, és emberi tulajdonságaival. A bal oldali védő poszton dinamikus, technikás és kiváló játékkészséggel rendelkező labdarúgó, és még nagyon fiatal. A Nyíregyházának a bal oldala hosszú távra megoldható vele, két éves szerződést kötöttünk a védővel – tette hozzá Fekete Tivadar sportigazgató.   

Vissza