A hétvégén biztosan győzött a Putnok elleni edzőmérkőzésen a Nyíregyháza Spartacus. A csapatban többen is jó teljesítményt nyújtottak, és ez volt az első felkészülési találkozója a Szparinak. Szerdán indul edzőtáborba az együttes a szlovéniai Zrecébe. A szakmai stáb aznap délelőtt még edzést tart a játékosoknak, és kedden is tréning várt a labdarúgókra. A keret új játékosokkal bővült.

- Több fiatal próbajátékos is volt az elmúlt napokban nálunk, és az egyaránt 17-17 éves Artner Dávid és Farkas Bendegúz is jó teljesítményt nyújtott, így szerződést kötünk velük. Előbbi a Haladás játékosa volt és támadó, utóbbi a jobb oldalon bevethető védő, a Puskás Akadémiában nevelkedett, ő kölcsönbe kerül hozzánk. Szintén szerződtettük Myke Bouard Ramost, ő nem ismeretlen a megyei futball szeretőknek, mivel futballozott Kisvárdán is. Egy kiváló támadóról van szó, de be kell vallani, sérült volt, ezért sokat kihagyott. A tervek szerint amikor a csapat visszatér Szlovéniából, már bekapcsolódhat a munkába. Ez egy befektetés mindkét fél részéről melyben van kockázat, de azt reméljük, hogy jó befektetés lesz – mondta Kósa Árpád ügyvezető.

Az érkezők mellett távozók is lesznek. Eldőlt, hogy Banyoi Andrei máshol folytatja, Hamed Yasin pedig kölcsönbe kerül. Szlovéniában több felkészülési mérkőzést is játszik majd a csapat. Az első osztályú Celje mellett másod és harmadosztályú gárdákkal is találkozik a csapat.
 

Vissza