Az időjárás nem fogadta kegyeibe a Nyíregyháza Spartacust az első edzésen. Hideg szélben kezdte meg a munkát a Szpari a stadion műfüves pályáján, és a következő napokban még itt tartja az edzéseket a szakmai stáb. A játékosok jó állapotban kezdték a munkát.

- Úgy látom, mindenki elvégezte a rábízott edzésprogramot, nagyon jó állapotban vannak, és a mai edzésen jó benyomást keltettek. Holnaptól napi két tréning vár rájuk. Új játékosunk még nincs, három-négy fiatal labdarúgóval tárgyaltunk, és egy középcsatárt még szeretnénk szerződtetni - mondta Véber György vezetőedző.

Az ősszel sérüléssel bajlódó játékosok közül többen is visszatértek, így Dvorschák Gábor, Rudolf Gergely, Harsányi Zoltán és Törtei Tamás is a többiekkel kezdte a felkészülést.

- Elsőre jobb körülményeket is el tudtam volna képzelni, de a hideg szél és havazás ellenére élveztem az edzést. Jó volt ismét játszani, a lábam is jól bírta. Még egy utolsó orvosi vizsgálat vár rám, de remélem azt közlik velem, hogy teljesen rendben van a térdem – mondta Törtei Tamás játékos.

 A Szpari a héten napi két edzéssel készül, a jövő héten pedig Törökországba utazik edzőtáborba. Egy hetet tölt majd külföldön a csapat, ahová február elején visszatér, és akkor már edzőmeccseket is játszik az együttes. Az első felkészülési találkozót január 21-én vívja a Spartacus, ekkor a Kazincbarcikát fogadja a csapat.  

Vissza