Erre szokták mondani: ezt látni kellett volna! Az őszi Gyirmót FC Győr - Nyíregyháza Spartacus mérkőzésre ez szó szerint igaz volt. A nagy köd miatt a második félidő késve is kezdődött, de szerencsére a csapatok lejátszhatták a találkozót, melyen Hornyák Marcell szerezte a győztes gólt.

A gólt, melyet a kispadon ülők sem láttak - csak hallották a gólörömet. Most mindenki kiegyezne a Szparinál egy hasonló, győzelmet jelentő találattal. 

- Szeretnénk visszatalálni ahhoz a formához melyet ősszel nyújtottunk Gyirmóton, vagy ahhoz, ahogy két fordulóval ezelőtt játszottunk. Nehéz mérkőzés lesz, a vendégek a feljutásért küzdenek, így mindent megtesznek majd a pontszerzésért, de mi is győzni akarunk. Nehezíti a helyzetet, hogy Papucsek Barna mellett Galambos Ádám és Márkus Attila is sérült, utóbbi kapott egy nagyot Szolnokon, így kevés az esély a játékára, de rajtuk kívül is több labdarúgó pályára lépése kérdéses. Jánvári Gábor viszont letöltötte eltiltását, rá már számíthatok - mondta Gálhidi György vezetőedző. 

A mérkőzés 18 órakor kezdődik, a találkozót pedig az alábbi linkre kattintva nézhetik majd streamen élőben: https://www.youtube.com/watch?v=jaJWeXwiZB4

Vissza