Nagy Dominik nekifutott, és a kapuba ívelt középkezdésből. Nem döntött világcsúcsot, de a statisztikák szerint az egyik  leggyorsabb volt. A gól az alábbi linkre kattintva nézhető meg: 

https://fb.watch/r8a-T9KkMw/

- Mindig megnézem a középkezdés előtt, hogy hol áll a kapus, és nem ez volt az első eset, hogy megpróbáltam azonnal kapura küldeni a labdát. A korábbi kísérlet azonban gyenge volt, most viszont amikor láttam, hogy a mosonmagyaróváriak hálóőre még két-három lépést tesz kifelé, jeleztem Novák Csanádnak, hogy megpróbálom. Sikerült jól eltalálnom a labdát, talán kicsit a szél is segített, és nagyon örülök, hogy bement, mert tudtuk, hogy a házigazda végig védekezni fog, és az első gól megszerzése kulcsfontosságú. Hogy ilyen gyorsan sikerült, az nagyban meghatározta a folytatást. Soha nem lőttem még ilyen messziről gólt, ez az első alkalom, hogy a félpályáról találtam be. A második gól pedig egy jó támadás végén született, ez sem volt egyszerű, mert a talaj nehezítette a dolgunkat - emlékezett vissza góljaira Nagy Dominik. 

Hogy Dominik csütörtökön a kupameccsen is próbálkozik-e a kezdés után?

- Nem hiszem, mivel Zsótér Donát, az ellenfél játékosa látva a gólomat azonnal jelezte, szól a kapusuknak, nagyon figyeljen rám - tette hozzá a Szpari játékosa. 

Vissza