Pénteken eldőlt, Lengyel Roland készíti fel a csapatot a következő két meccsre. A tréner megtartotta a csapatnak első edzését.

- Egy edzőváltás soha nem könnyű egy csapat életében, de amikor az elnök úr megkért, hogy segítsek, egy percig sem haboztam. Korábban volt már, hogy hasonló feladatot kaptam, de ez most speciálisabb, mert eddig mindig együtt voltam a kerettel, most viszont az U19-együttes mellett dolgoztam, de a stábtagok mindenben segítettek. Két taktikai edzés fér bele a vasárnapi meccs előtti időszakba, és szeretnék egy olyan gárdát a pályán látni, mely mentálisan erős! Maximális koncentrációra van szükség végig a mérkőzéseken, ezt várom a játékosoktól – mondta Lengyel Roland.

A vezetőedző eddig kétszer már sikeresen debütált a kispadon a Szparinál, most viszont idegenben, egy erős csapat ellen kell irányítania a Nyíregyházát.

- Pár alap dolgon változtatunk, fontos, hogy a játékosok bízzanak a sikerben, én hiszek bennük! Próbáljuk kihozni a csapatból az őszi hátralévő meccseken a maximumot,  de ez csak úgy lehetséges, ha mindenki akarja a sikert – tette hozzá a vezetőedző.

Vissza