Mindenki a fedélzeten! Az elmúlt hetek tükrében ez a legfontosabb hír a Nyíregyháza Spartacus kapcsán. Csütörtöktől Novák Csanád is csatlakozhatott a többiekhez, a támadó korábban Darabos Balázs erőnléti edzővel dolgozott külön. Fontos mérkőzések várnak a csapatra, és a hajrá előtti szünetben lehetett rendezni a sorokat.

- Jól jött most ez a bajnoki szünet, a korábbi betegek felépülhettek. Rövid időn belül három mérkőzést is vívunk, és azzal is számolnunk kell, hogy a pályák talaja sem lesz már ideális az utolsó egy hónapban. Nagyon tiszta fejekre lesz szükség a végjátékban – mondta Feczkó Tamás vezetőedző.

A korábbi betegek közül többen már a Kassa elleni edzőmérkőzésen is több-kevesebb időre pályára léphettek. A Budafok ellen jelen állás szerint mindenkire számíthat a szakmai stáb. A hétvégi ellenfél Budafok sem tétlenkedett a szünetben, edzőmérkőzést játszottak a MOL Fehérvárral, és 2-0-ra kikaptak 

- Nagyon intenzív hetet zártunk, öt edzés volt három nap alatt, rengeteg információt adtunk át a srácoknak. Összességében többet kaptam tőlük a mérkőzésen, mint amennyit előzetesen vártam. Hasznos erőfelmérőnek tartom, hogy egy jó csapat ellen gyakorolhattunk  - értékelt a lefújás után Csizmadia Csaba vezetőedző. 

A vasárnapi Szpari-BMTE meccs 13 órakor kezdődik.

Vissza