Kálmánházán lépett pályára a Nyíregyháza Spartacus második csapata a megyei II. osztály Pannónia csoportjában.

A Szpari kezdett jobban, és Szokolai Márk révén vezetést szerzett, majd a félidő derekán egy jó baloldali beadás után a támadó duplázott. Még az első félidőben megszerezte harmadik gólját is a Nyíregyháza, Kecskeméti Péter kapott remek labdát középen, és kapura törve higgadtan értékesítette a ziccert, 3-0. A játékrész hajrájában viszont egy szép góllal szépített a Kálmánháza Halastyák révén, sőt megszerezhette volna második találatát is, de Baráth Benedek megfogta a megítélt büntetőt, így a szünetben 1-3 volt az állás. Fordulás után is több helyzetet dolgozott ki a Nyíregyháza, és Szokolai Márk mesterhármast ért el.  A 73. percben Oláh Lóránt növelte az előnyt, majd a végén Torkos Máté állította be az 1-6-os végeredményt.

Kálmánháza – Nyíregyháza Spartacus 1-6 (1-3)

Nyíregyháza: Baráth -  Gönczör, Herczku, Hunyadi, Vámos (Németh 53.), Tudja, Oláh, Trencsényi (Sztankó a szünetben), Kecskeméti (Rácin 67.), Pataki, Szokolai (Torkos 67.)

Gól: Szokolai(3), Kecskeméti, Oláh, Torkos

Szilágyi Krisztián vezetőedző: - Tökéletes hozzáállás, helyenként jó játék jellemzett ma minket. Magabiztosan győztünk egy jó csapat otthonában, gratulálok a fiúknak, sok sikert kívánunk a Kálmánházának. 

 

Vissza