2015. áprilisában kevesen gondolták volna, hogy több mint hat évet kell várni a következő Nyíregyháza-Kecskemét labdarúgó-mérkőzésre. Akkor még az élvonalban játszott egymással a két csapat a Városi Stadionban, és egy esős meccsen 1-1 lett a végeredmény. A mieink gólját Pekár László szerezte, míg a kecskemétieknél az a Novák Csanád volt eredményes, aki azóta a Szpari játékosa. Most sokkal jobban örülnénk a támadó góljának...

Vasárnap 29. alkalommal találkozik a két csapat, és az NB-II-ben 12/6 a győzelmi arány a Spartacus javára. Az idei bajnokságban újonc a másodosztályban a KTE, és a szezon egyik meglepetéscsapata a második helyen áll a tabellán. Hét győzelem mellett három döntetlenjük, és mindössze egy vereségük van. Öt ponttal szereztek többet a Szparinál. A vasárnapi meccs 13 órakor kezdődik. 

A vendég szurkolók számára külön szektor van kijelölve a Széktói Stadionban, ez a 3-as kapun keresztül közelíthető meg, mely mellett parkoló is található. A hazai és vendég jegyárak, kedvezmények, jegyvásárlási és beléptetési szabályok egységesek, a vendégszektorban külön büfé és mosdó is üzemel. A Merkantil Bank Ligában három jegykategória elérhető a Széktói Stadionban: felnőtt, diák és nyugdíjas. A felnőtt belépők egységesen 1000 forintba kerülnek majd, míg érvényes diákigazolvány, nyugdíjas igazolvány, vagy 65 év felettieknél személyi igazolvány felmutatása esetén 500 forintot kell majd fizetni a pénztárakban.

Vissza