Ahogy az a félévzáró szakmai értékelésben is elhangzott: lesznek változások a Szpari keretében. Az ott is megfogalmazottaknak megfelelően érkezők, távozók és maradók, azaz jelenlegi szerződésüket meghosszabbítók is lesznek a téli átigazolási időszakban. Néhány kérdés már most, Karácsony előtt eldőlni látszik.

Örömhír, hogy a keret tagjai közül többen is jelezték, hogy a jelenleginél hosszabb távra is szívesen elköteleznék magukat klubunkkal. Többükkel is közel a megállapodás. Van, akivel már kezet is fogott sportigazgatónk és már csak a papírmunka van hátra. Ahogy bármelyikükkel írásban is megtörténik a megállapodás, természetesen azonnal nyilvánosságra hozzuk a hírt! 

Tavasszal nem a 4. helyen telelő Nyíregyháza Spartacus mezében futballozik majd Hermány Bence, Rudolf Gergely és Rezes László. A három játékossal való egyeztetés után mindegyikükkel az a közös döntés született, hogy eligazolhat. Végleges szerződésbontás akkor lesz majd, ha az is eldőlt, melyikük hol folytatja pályafutását. A huszonhét éves kapus, Hermány Bence két mérkőzésen szerepelt az ősszel és három gólt kapott; a tavasszal harmincharmadik születésnapját ünneplő Rudolf Gergely tizenegy meccsen egyszer talált be; míg az ősszel a harmincat betöltött Rezes László tizennyolc találkozón háromszor volt eredményes. Mindhárom labdarúgónak köszönjük mindazt amit a Nyíregyháza Spartacusért tettek.

Természetesen érkezőkre is számíthatunk, hiszen a Szpari illetékesei gőzerővel folytatják a tárgyalásokat. A jelöltek között vannak olyan futballisták, akiket már régóta figyel a stáb, de olyanok is, akik maguk jelezték, hogy látva a Nyíregyházán folyó munkát, szívesen csatlakoznának a Spartacus-hoz. Az erősítések az eredeti elképzeléseknek megfelelően alakulhatnak, néhány poszton a nagyobb versenyhelyzet megteremtése és ezzel a hatékonyság növelése a cél. A tervek szerint 3-4 olyan új játékos kezdheti majd meg a felkészülést a csapattal január 8-án, aki éhes a sikerre és saját csapatában jó ideje bizonyítja is tudását. Neveket természetesen csak akkor árulunk el, ha szerződések végére pont, aljára pedig aláírás került.

A Szpari-család minden bizonnyal legörömtelibb híre, hogy 24 éves támadónk, aki az ősszel valamennyi mérkőzésen pályára lépett és azokon öt gólt szerzett, valamint tizenkilenc gól előkészítésében tevékeny szerepet vállalt, Pekár László és kedvese babát vár. Gratulálunk és sok boldogságot kívánunk! 

Vissza