Legyen szó bármelyik osztályról, a Diósgyőr-Szpari meccs mindig különleges. Szeptember 15-én, szerdán Miskolcon találkozik a két csapat. A rendőrség kiemelt biztonsági kockázatúnak minősítette a találkozót, így csak névre szóló belépőjegyekkel lehet bejutni a DVTK stadionjába. 

Akinek van klubkártyája (bármelyik csapat klubkártyája jó) , vagy regisztrál, az elővételben 1000 Ft-ért megvásárolhatja a vendégszektorba szóló jegyet az alábbi linken: http://jegy.mlsz.hu/hun/Event/57004301/DVTK---Nyiregyhaza-Spartacus-FC
Az interneten vásárolt belépőjegyeket nem szükséges kinyomtatni, a vásárlás után kapott pdf-en szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről is be lehet olvastatni a beléptető kapunál. A DVTK Stadionban nincs lehetőség az online vásárolt belépők kinyomtatására.

Ha a valaki nem rendelkezik klubkártyával, akkor a helyszínen tud belépőt vásárolni, 1500 Ft-ért. A pénztár a mérkőzés napján 12 órától nyitva lesz. A vásárláshoz mindenképp szükséges személyi igazolvány, lakcímkártya és védettségi igazolvány. A belépéskor a védettségi kártyát és a személyi igazolványt azoktól is kérik majd, akik elővételben vették meg jegyeiket.  

A DVTK Stadion beléptető rendszere a megszokott módon működik. A forgókapukon keresztül lehet bejutni a létesítménybe, hogy kiszűrhető legyen a dupla belépés. A biztonsági szolgálat munkatársai a szurkolók biztonsága érdekében átvizsgálják a ruházatot és csomagokat, valamint továbbra is működik a kamerarendszer. 

Felhívják minden kedvezményes jegyet váltó szurkolónk figyelmét, hogy a jegy csak a kedvezményre feljogosító igazolvánnyal együtt érvényes, anélkül a biztonsági szolgálat munkatársai megtagadhatják a belépést.

A stadion teljes körbejárhatósága már korábban megszűnt, annak érdekében, hogy mindenki a jegyének megfelelő kategóriájú szektorban foglaljon helyet. Ennek betartását a biztonsági szolgálat munkatársai fokozottan ellenőrzik. Ezért kérik a szurkolókat, hogy a találkozó végéig őrizzék meg belépőjegyüket.

 

Vissza