A Gyirmót ellen lépett pályára hazai környezetben a Szpari U19-es csapata.

A mieink sok helyzetet dolgoztak ki, és háromszor voltak eredményesek. A 17. percben a bal oldalról Jócsák Dávid végzett el szögletrúgást. Élesen belőtt labdájára Tangel László emelkedett a legmagasabbra és megszerezte a vezetést. A 33. percben a felezővonalnál Hunyadi Bence szerzett labdát. A vendégek védőfala mögé mélységi átadással indította a beinduló Tóth Ákost, aki lágyan középre adta a labdát, melyre Szokolai Márk jól érkezett és fejjel tovább növelte az előnyünket, 2-0. A 78. percben a jobb oldalon az alapvonal közeléből Jócsák Dávid adott be szabadrúgást. A lepattanóra Seres Patrik reagált a leggyorsabban és kapus mellett félmagasan bepasszolta csapatunk harmadik, egyben a mérkőzés végeredményét kialakító találatot.

Nyíregyháza Spartacus BJLA U19 – Gyirmót SE Győr U19 3:0 (2:0)

Nyíregyháza Spartacus: Poór László – Matyi Zoltán (Gönczör Róbert 66’), Hunyadi Bence, Makó Péter (Szabó Márk 58’), Bálint Ákos (Tagai András a szünetben) – Seres Patrik, Jócsák Dávid, Tóth Ákos, Batta Gergő (Mészáros Marcell 62’) – Szokolai Márk, Tangel László (Torkos Máté a szünetben)

Edzők: Lengyel Roland, Gyurovics Zsolt

Gólszerző: Tangel László, Szokolai Márk, Seres Patrik

Lengyel Roland: - Hazai pályán nyertünk 3-0-ra, emiatt jár a gratuláció a fiúknak! Számtalan lehetőségünk volt a gólszerzésre, aminek csak töredékét értékesítettük! A mutatott játékkal csak helyenként vagyok elégedett, ennél sokkal jobban is tudunk játszani.

Vissza