A Szolnok ellen lépett pályára Örökösföldön a Nyíregyháza Spartacus női együttese. Bár a tavaszi idény második fele kezdődött, ez az időjárásban nem mutatkozott meg, 10 fok és eső fogadta a csapatokat.

A mieink birtokolták többet a labdát, a vendégek egyértelműen a kontrákra rendezkedtek be. Urai Bianka egy szabadrúgásból a kapuba csavart ugyan, de mivel középen egy nyíregyházi játékos lesről a labda irányába mozgott, a játékvezető nem adta meg a találatot.

Pár perccel később viszont Urai Bianka 18 méterről éles szögből váratlanul lőtt amivel meglepte a szolnoki kapust, aki csak hozzáérni tudott a labdához, 1-0. Ettől kezdve beindult a gólgyártás. Előbb Varga Vivien harcolt ki büntetőt melyet Nagy Panna értékesített, majd Nagy Pannát szerelték szabálytalanul, és az újabb 11-est is a jobb alsó sarokba lőtte a sértett, 3-0. 

Fordulás után aztán beindult a henger. Paranai Enikő mellett Nagy Panna újabb két gólt lőtt, Balogh Panna és Ranyhóczki Vanda is betalált, így végül 8-0-ra nyert a Spartacus! 

Nyíregyháza Spartacus női - Szolnoki MÁV 8-0 (3-0)

Nyíregyháza: Czvik P. - Tóth C., Paranai, Bodnár(Oláh), Csábi(Balogh P.), Bakó, Németh K.(Ranyhóczki), Stefán (Novák),Urai, Varga V.(Hrinkó), Nagy P.

vezetőedző: Benkő Balázs

Vissza