Az örök rivális Debrecen látogatott Örökösföldre az U19-es leány bajnokság következő fordulójában. Jobban kezdték a mérkőzést a mieink, mezőnyfölényben játszottak, helyzetekig eljutottak,  de gólt nem sikerült szerezni. Az első félidőben még büntetőt is hibáztak a hazaiak. Ellenben a debreceni lányok egy szabadrúgás után vezetést szereztek és ezt az előnyt meg is tartották a szünetig. A második félidőben is inkább a mieink voltak fölényben ami már gólokban is megmutatkozott. Novák Panna egyenlíteni tudott az 55. percben, Varga Vivien találatával már előnyben volt a Szpari a 66. percben. Novák Pannáé volt az utolsó szó, aki a 76. percben eldöntötte a találkozót, saját maga második, csapata harmadik gólját megszerezve.

Nyíregyháza Spartacus FC leány U19 - DVSC DEAC leány U19 3-1 (0-1)

Nyíregyháza: Verdes Virág, Hrinkó Délia, Oláh Klaudia,(Katona Lili), Böszörményi Kíra,(Bartha Bianka), Tóth Vanda,(László Kiara), Kocsis Kíra,(Kornyitás Petra), Stefán Bernadett, Csercsa Amanda,(Bukta Bianka), Novák Panna, Benedek Klaudia,(Barna Réka), Varga Vivien

Gól: Novák Panna (2), Varga Vivien

Edző: Sándor Dávid, Nagy Panna

Sándor Dávid: - Három nap alatt a második mérkőzésünket játszottuk a bajnokságban, ami érződött is a lányokon, de megfelelő akarattal és alázattal nagyot küzdve úgy gondolom, megdolgoztak a sikerért, egy szervezett és jó ellenféllel szemben. Gratulálok a lányoknak! További sok sikert a Debrecennek!

Vissza